Opleidingen

Post-hbo opleidingen

Met ervaren vakdocenten en cases uit het werkveld, voegt YABS in één avond per week direct kennis toe aan jouw werk. Wij houden onze colleges kleinschalig, wat jou de tijd en ruimte geeft om inhoudelijk de diepte in te gaan.

Cases uit het werkveld

Theorie komt tot leven wanneer het toegepast wordt op een situatie waarmee jij je kan identificeren. Daarom zijn de colleges interactief opgesteld. Loop je ergens tegenaan in je werk? Gooi het in de groep! De docent én kandidaten denken graag met je mee.

Informeel en kleinschalig

Vergeet massale collegezalen of individuele thuisstudies. Onze colleges vinden plaats in een verzorgde kantoorruimte, wat de lessen informeel en kleinschalig houdt. Tevens is onze locatie van alle gemakken voorzien; er wordt gezamenlijk gegeten en met een kopje verse bonenkoffie kom jij de avond wel door!

Sparren met medekandidaten

Niets is zo fijn als horen hoe een ander het aanpakt. Jouw klas bestaat uit kandidaten zoals jij: ze werken in hetzelfde vakgebied, en lopen tegen dezelfde ontwikkelingen aan. Dit geeft jou de kans om inhoudelijk te sparren met vakgenoten, en je netwerk uit te breiden.

Docenten met een expertise

De colleges worden verzorgd door verschillende docenten. Ieder met een specialisme op een bepaald vakgebied. Zij hebben een gedegen achtergrond uit het werkveld én als docent. Een waardevolle combinatie waar jij de vruchten van plukt.

Bekijk docenten