Programma Advanced Selling

  • Start: 19 november 2020
  • Duur: 7 maanden
  • College: donderdagavond

Het Advanced Selling programma geeft jou de tools die je nodig hebt bij het overtuigen van de klant. Met masterclasses en persoonlijke coaching, duiken we in de psychologische en procesmatige kant van sales. Je vult jouw expertise aan met nieuwe technieken, die jou helpen het vertrouwen van de klant te winnen.

Voor wie?

Deze opleiding past bij jou als je een commerciële hbo-studie hebt afgerond en tot vier jaar werkervaring hebt in een salesfunctie. Je hebt het salesvak onder de knie, en merkt dat je toe bent aan een verdiepingsslag. Omdat je klaar bent voor de volgende stap in je salescarrière én het verschil wil maken aan tafel bij de klant!

Masterclasses en coachingsessies

Gedurende ruim een half jaar volg je tweewekelijks op donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur masterclasses en coachingsessies in Amersfoort. Persoonlijke coaching is een belangrijk onderdeel van het Advanced Selling programma. De invulling van deze sessies is aan jou: waar loop je tegenaan? Je kiest zelf je coach(es) uit. Zo ben je zeker van een goede match.

Studielast en kosten

De masterclasses en coachingsessies komen uit op een studiebelasting van 220 uur. De investering voor het opleidingsprogramma bedraagt 2.995 euro.

Deadline voor aanmelden

Wil je dit programma volgen? Leuk! Schrijf je voor 12 november 2020 in. Je kunt je online inschrijven via ons contactformulier, of contact opnemen met hoofddocent Stefan Renkema.

Brochure aanvragen