Post-hbo opleiding Digital Marketing

  • Start: 4 februari 2021
  • Duur: 5 maanden
  • College: donderdagavond

Met de post-hbo opleiding Digital Marketing ga je dieper in op de middelen die bijdragen aan sterke online marketing. Je leert te analyseren waar jij je pijlen op moet richten om jouw online doelstellingen te behalen. Naast technische aspecten zoals SEO, SEA en analytics, besteden we ook aandacht aan de psychologische kant van het verhaal. Denk hierbij aan user experience, neuromarketing en creatieve breintechnieken.

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor jou als je een hbo-studie hebt afgerond in de richting van marketing of communicatie, en tot twee jaar werkervaring hebt in een marketingfunctie. Je hebt de basiskennis van (een deel van) online marketing, maar bent opzoek naar verdieping. Bijvoorbeeld omdat je een stap wil maken in je carrière, of omdat je een volwaardige sparringpartner wil zijn voor eventuele marketingpartners waarmee je samenwerkt.

Tijdens de opleiding

Gedurende een half jaar volg je elke donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur college in Amersfoort. Na elk college volgt een bijhorende opdracht, waarmee je de theorie direct toepast in jouw werk.

Het examen bestaat uit het schrijven van een optimalisatieplan. Je laat hiermee zien dat je de huidige inzet van online marketing kunt analyseren, en vervolgens de vertaalslag kunt maken naar concrete optimalisatiepunten.

Studielast en kosten

De colleges, opdrachten en het examen komen uit op een studiebelasting van 220 uur. De investering voor de opleiding, het examen en studiemateriaal bedraagt 4.295 euro.

Deadline voor aanmelden

Wil je deze opleiding volgen? Leuk! Schrijf je voor 28 januari 2021 in. Je kunt je online inschrijven via ons contactformulier, of contact opnemen met hoofddocent Stefan Renkema.

Brochure aanvragen

Aanmelden

Adresgegevens

Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
033 303 55 00
info@yourability.nl
  • KvK: 71532013
  • BTW: NL858752050B01
  • IBAN: NL12RABO0330398717
  • BIC: RABONL2U